Tickets FAQ

HRFST

Zaterdag 2 oktober 2021
Fort Vechten
14:00 | 23:00

2 oktober is het eindelijk weer tijd voor HRFST! Oude bunkers, flinke bassen, donkere bieren en blije bezoekers. We kunnen dan eindelijk weer losgaan in de paddenstoelengrot op de fijnste techno! Ben helemaal in je element bij de disco-classic techno stage of geniet van de beste sets in het vossenhol. Samen blazen we die laatste blaadjes van de bomen!

Tickets

FAQ

Wat als het vanwege Corona niet door kan gaan in 2021?
​Dan moeten we het helaas weer een jaar verplaatsen. Vanwege het garantiefonds kunnen we starten met de voorbereidingen en alle kaartkopers mee verplaatsen of het ticketgeld terugstorten. 

Hoe zit het met sneltesten & vaccinaties?
We gaan er vanuit dat we HRFST gewoon kunnen organiseren zoals jullie het van ons gewend zijn. Mochten er tegen die tijd nog wel maatregelen van kracht zijn, moeten we ons daar natuurlijk wel aan houden maar daar zullen we je ruim van tevoren over informeren!

Wat betekent het garantiefonds?
​Dit wil zeggen dat de overheid garant staat én dus vertrouwen heeft in deze festivalzomer!​ Het garantiefonds dekt een groot deel van de onverzekerbare risico’s bij het organiseren van het festival in 2021.

Wat betekent dit voor jullie als organisator?
​Dit wil zeggen dat we aan de slag kunnen met de voorbereidingen! Mocht het festival toch onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege COVID-19, dan dekt de overheid een groot deel van de onverzekerbare gemaakte kosten.

Wat betekent dit voor mij als bezoeker?
Dat jij geen risico meer loopt! Stel dat het festival dit jaar niet door kan gaan vanwege plotselinge nieuwe maatregelen, dan blijven jouw kaartjes geldig voor de komende editie of krijg jij je geld gewoon terug. Je hoeft hier dan niet op te wachten tot na de eerstvolgende editie.

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?
Je kunt het contactformulier hiernaast invullen óf een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl met jouw vraag en referentienummer. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te kunnen beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

Ik heb een vraag over mijn tickets, aan wie kan ik die stellen?
Neem contact op met YourTicket Provider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95
Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Kun je jouw ticket(s) niet meer vinden in de email? Vraag dan opnieuw jouw ticket(s) op via: ticketopvragen

Wat als ik medicijnen gebruik of een allergie heb?
Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht/doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving. We kijken dan graag wat we voor je kunnen betekenen!

Kan ik met mijn Geheime Liefde voucher naar HRFST?
Nee. Geheime Liefde & HRFST zijn twee losse festivals. De voucher van Geheime Liefde kun je dus niet inwisselen voor HRFST. Wanneer de kaartverkoop van Geheime Liefde zich opent, is nog niet duidelijk maar als wij hier meer over weten, hoor je dat natuurlijk direct.