Tickets FAQ

HRFST

TICKETSALE GESTART!

Zaterdag 1 oktober 2022
Fort Vechten
14:00 | 23:00

NOTE. HRFST Festival > TICKETSALE 01/06/2022
Omcirkel 1 oktober groots in je agenda: we gaan rammen in de bunkers en tunnels & speciaal biertjes drinken op het Fort! De lekkerste Techno, Techhouse, Melodic, Disco & Hitjes hebben we voor jou verzameld op maar liefst vijf verschillende stages. De eerste tickets scoor je vanaf woensdag 1 juni om 12:00 via de ticketshop hieronder. Zet vooral je wekker, want vorig jaar verkochten we binnen één weekend uit!

Tickets

FAQ

Waar kan ik tickets bestellen?
De ticketsale start op woensdag 1 juni 2022 via deze website. We raden je af om tickets via derden te kopen Via deze weg kunnen wij geen garantie geven op de echtheid van tickets en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival. De enige officiële ticketpartners van HRFST Festival zijn YourTicketProvider, Appic en Festicket.

Ik heb een vraag over mijn ticket
Voor vragen omtrent jouw gekochte ticket(s) kun je terecht bij onze ticketpartner: info@yourticketprovider.nl.

Wat houden de ticketfases in?
Hoe eerder jij je tickets aanschaft, hoe goedkoper je uit bent! De verschillende fases typeren de ticketrondes. In iedere ronde gaat de ticketprijs wat omhoog, dit heeft dus niets te maken met jouw plek op het terrein.

Moet mijn ticket op mijn naam staan?
Nee, jouw naam hoeft niet op het ticket te staan. Bij de entree van het festival worden de namen op de tickets niet gecontroleerd. Er kan wel om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd, zorg ervoor dat je die bij je hebt!

Moet ik mijn ticket printen?
Jouw ticket is scanbaar vanaf je telefoon, printen is dus niet nodig! Houd er wel rekening mee dat je ter plekke een slechte internetverbinding kan hebben. Download je ticket daarom vooraf alvast op je telefoon.

Zijn er lockers?
Op het festivalterrein zijn er lockers aanwezig. Je kunt je locker alvast online reserveren in de ticketshop. Één dag voor het festival krijg je je lockercode toegestuurd.

Mag ik het terrein tussentijds verlaten?
Om veiligheid te garanderen kun je het festivalterrein niet tussentijds verlaten. Jouw ticket kan maar één keer gescand worden.

Welke betaalmogelijkheden zijn er op het festival?
Op HRFST Festival kun je eten en drinken aanschaffen door middel van festivalcoins. De coins schaf je aan bij de speciale muntenkassa’s op het terrein. Bij de muntenkassa’s kun je zowel cash als met PIN betalen.

Wat mag ik wel/niet meenemen?

Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, zonnebrand in een tube (pompje's en spray's zijn niet toegestaan), deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten, selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Neem even contact met ons op via info@thezooevents.nl.

Ik heb nog een andere vraag
Stuur een mailtje naar info@thezooevents.nl en wij komen er zo snel mogelijk op terug!