Tickets FAQ

HRFST

Zaterdag 2 oktober 2021
Fort Vechten
14:00 | 23:00

Het hoge woord is eruit: HRFST GAAT DOOR!
2 oktober is het eindelijk weer tijd voor HRFST! Oude bunkers, flinke bassen, donkere bieren en blije bezoekers. We kunnen dan eindelijk weer losgaan in de paddenstoelengrot op de fijnste techno! Ben helemaal in je element bij de disco-classic techno stage of geniet van de beste sets in het vossenhol. Samen blazen we die laatste blaadjes van de bomen!

Tickets

FAQ

Gaat HRFST Festival 2021 door?
​JA! We zijn ontzettend blij dat HRFST door mag gaan. Echter wél met testen voor toegang. De overheid laat ons hierin geen keuze.

Hoe zit het met sneltesten & vaccinaties?
We moeten ons natuurlijk wel aan houden aan de maatregelen die op dit moment gelden. Dat is testen voor toegang. Heb je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs? Dan ben je van harte welkom op ons mooie festival. Eerst wel even de bewijsjes in de CoronaCheck app zetten! Met jouw QR-code kun je het terrein betreden en binnen de muren van het fort, zul je niets meer van de maatregelen merken!

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?
Je kunt het contactformulier hiernaast invullen óf een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl met jouw vraag en referentienummer. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te kunnen beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

Ik heb een vraag over mijn tickets, aan wie kan ik die stellen?
Neem contact op met YourTicket Provider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95
Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.
Kun je jouw ticket(s) niet meer vinden in de email? Vraag dan opnieuw jouw ticket(s) op via: ticketopvragen.

Wat als ik medicijnen gebruik of een allergie heb?
Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@thezooevents.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht/doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.
Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@thezooevents.nl met een beschrijving. We kijken dan graag wat we voor je kunnen betekenen!

Het kaartje staat op mijn naam, maar kan iemand anders mijn kaartje overnemen?
Ja, dat kan zeker! Bij de entree van het festival wordt er niet naar de namen op de tickets gekeken. Er kan echter wel om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden om te controleren of de bezoeker 18 jaar of ouder is.

Rijden er pendelbussen??
Ja zeker! Deze rijden vanaf Utrecht Centraal en brengen je bij ons mooie festivalterrein in Bunnik. Een retourtje kost €5,- en koop je bij de buschauffeur.

Mag ik het terrein verlaten en later weer terugkeren??
Om de veiligheid te garanderen kun je helaas niet weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het de hele dag vol te kunnen houden!

Moet ik mijn tickets printen??
Denk aan het milieu voordat je jouw tickets print! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Download ‘m wel even van te voren.

Ik geef borstvoeding, kan ik ergens kolven??
Bij de EHBO kun je rustig plaatsnemen om te kolven, dat is geen probleem.

Tot welk tijdstip kan ik het terrein betreden??
De poorten zullen tot een 21:00 uur geopend zijn. Na die tijd is het niet meer mogelijk om HRFST te bezoeken.