Tickets FAQ

HRFST

Zaterdag 5 oktober 2024
Fort bij Vechten
14:00 | 23:00
18+

Get ready for tech paradise! Na een spectaculaire, uitverkochte editie, keert HRFST volgend jaar terug met een jubileumeditie! Omcirkel zaterdag 5 oktober 2024 in je agenda en maak je klaar voor dé afsluiter van het festivalseizoen. Ontdek de diepste bassen en donkerste bieren tijdens HRFST 10YRS.

Vijf stages, vijf feestjes. Techno | Techhouse | Melodic | Disco | Hits

Tickets

Op deze website koop je officiële tickets voor HRFST. Wij raden het af om tickets via derden aan te schaffen, omdat wij de echtheid hiervan niet kunnen garanderen.
Gekochte tickets zijn niet inwisselbaar.

Lockers

Vanaf 20 oktober om 14:00 uur kun je alvast je lockers reserveren via deze link.
In de ticketshop hieronder kun je alléén entreetickets en parkeertickets bestellen. Geen zorgen, er zijn voldoende lockers beschikbaar.

FAQ

Waar kan ik tickets bestellen?
Tickets zijn te koop via deze website. De enige officiële ticketpartner van HRFST is YourTicketProvider. Let op: wij raden het af om tickets via derden aan te schaffen, omdat wij de echtheid van tickets via deze weg niet kunnen garanderen.

Wat is de minimumleeftijd?
HRFST Festival is uitsluitend toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar, zorg dus voor een geldig legitimatiebewijs! Ook onder begeleiding van een volwassene is het niet toegestaan om als minderjarige het festival te bezoeken.

Mag ik het terrein tussentijds verlaten?
Om veiligheid van alle bezoekers te kunnen garanderen is het niet mogelijk om het festivalterrein tussentijds te verlaten. Elk ticket kan maar één keer gescand worden.

Is het festival overdekt?
Alle stages zijn overdekt, zodat we ook tijdens een onverhoopt herfstbuitje onbezorgd kunnen genieten van de diepste bassen. 

Zijn er lockers?
Op het festivalterrein zijn er lockers aanwezig. Je kunt je locker alvast online reserveren in de ticketshop op deze website. Één dag voor het festival krijg je jouw kluisnummer en -code per mail toegestuurd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er op het festival?
Op HRFST Festival kun je eten en drinken aanschaffen door middel van festivalmunten. Deze schaf je aan bij de speciale muntenkassa’s op het terrein, waar je zowel cash als met PIN kunt betalen. Let op: munten zijn alléén geldig tijdens HRFST Festival 2023 en zijn niet inwisselbaar voor geld.  

Wat mag ik wel/niet meenemen?
Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, zonnebrand in een tube (pompjes en sprays zijn niet toegestaan), deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten, selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Ik heb nog een andere vraag
Stuur een mailtje naar info@xsense.nl! Wij doen ons best om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.