Tickets FAQ

HRFST

Zaterdag 1 oktober 2022
Fort Vechten
14:00 | 23:00

Omcirkel 1 oktober groots in je agenda: we gaan rammen in de bunkers en tunnels & speciaal biertjes drinken op het Fort! De lekkerste Techno, Techhouse, Melodic, Disco & Hits hebben we voor jou verzameld op maar liefst vijf stages.

Tickets schaf je aan in de ticketshop hieronder.
Let op: Gekochte tickets zijn niet inwisselbaar.

Tickets

FAQ

Waar kan ik tickets bestellen?
Tickets kun je aanschaffen in de ticketshop hierboven. Wij raden het af om tickets via derden aan te schaffen. Via deze weg kunnen wij de echtheid van de tickets niet garanderen en ben je dus niet verzekerd van toegang tot het festival. De enige officiële ticketpartners van HRFST Festival zijn YourTicketProvider, Festival Fans, Festicket en Appic.

Ik ben mijn ticket kwijt of heb een andere vraag over tickets
Je kunt zelf opnieuw je tickets opvragen via www.ticketopvragen.nl. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag over je tickets? Stuur een mailtje naar info@yourticketprovider.nl met daarin het REFnummer van jouw bestelling.

Bereikbaarheid
Kom je met de auto? Schaf in de ticketshop hierboven een parkeerticket aan. Navigeer naar “Achterdijk 12, Bunnik”. Zodra je in de buurt komt van het festivalterrein volg je de borden “P Bezoekers met online P-Ticket”.

Kom je met het OV? Plan je reis via 9292.nl naar Utrecht Centraal Station. Vanaf hier rijden er speciaal ingezette pendelbussen, die je heen- en weer brengen naar het festivalterrein. Loop via de Jaarbeurszijde het station uit, via de trappen/roltrap naar beneden en maak een U-turn naar links, zo kom je onder het station uit en vind je onze bussen op de Mineurslaan. Een rertourtje voor de pendelbus is te koop in de ticketshop hierboven. Vanaf 21:00 uur brengen de chauffeurs je met hetzelfde kaartje weer terug naar Utrecht Centraal.

Kom je met de fiets? Navigeer naar “Achterdijk 12, Bunnik”. Naast de entree van het festival is er een grote (onbewaakte) fietsenstalling.

Moet het ticket op mijn naam staan?
Nee, jouw naam hoeft niet op het ticket te staan. Bij de entree van het festival worden de namen op de tickets niet gecontroleerd. Er kan wel om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd, zorg ervoor dat je die bij je hebt!

Moet ik mijn ticket printen?
Jouw ticket is scanbaar vanaf je telefoon, printen is dus niet nodig! Houd er wel rekening mee dat je ter plekke een slechte internetverbinding kan hebben. Download je ticket daarom vooraf alvast op je telefoon.

Zijn er lockers?
Op het festivalterrein zijn er lockers aanwezig. Je kunt je locker alvast online reserveren in de ticketshop. Één dag voor het festival krijg je je lockercode toegestuurd.

Mag ik het terrein tussentijds verlaten?
Om veiligheid te garanderen kun je het festivalterrein niet tussentijds verlaten. Jouw ticket kan maar één keer gescand worden.

Welke betaalmogelijkheden zijn er op het festival?
Op HRFST Festival kun je eten en drinken aanschaffen door middel van festivalcoins. De coins schaf je aan bij de speciale muntenkassa’s op het terrein. Bij de muntenkassa’s kun je zowel cash als met PIN betalen.

Wat mag ik wel/niet meenemen?
Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, zonnebrand in een tube (pompje's en spray's zijn niet toegestaan), deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten, selfiesticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Ik heb nog een andere vraag
Stuur een mailtje naar info@xsense.nl en wij komen er zo snel mogelijk op terug!